«Закон про охорону здоров'я та соціальну допомогу» від 2012 р. представляв значну зміну організації та надання медичних послуг у Україні. Введення груп клінічного введення в експлуатацію (CCG) – це лише одна частина цього, відповідальність за забезпечення та надання послуг децентралізована та передається організаціям NHS у місцевих районах. Це супроводжувалося програмою «Трансформація громадських послуг», в рамках якої послуги первинної медичної допомоги переходили до трестів NHS з питань охорони здоров’я. Місцеві органи влади також отримали більшу автономію щодо надання медичних послуг.
Загальний ефект – це швидке розширення за останні три роки можливостей приватних компаній здійснити тендер на послуги первинної медичної допомоги, включаючи функціонування загальної практики, комунальних аптек, стоматологічних кабінетів, оптометристів та очних клінік та постачальників слухових послуг. Поряд із цим зросла кількість тендерних можливостей для надання послуг з благополуччя, включаючи відмову від куріння, лікування та реабілітацію наркоманії, управління вагою та загальне оздоровче обслуговування. Дізнатися детальніше можна на сайті ueex.com.ua.
Розширення можливостей складання тендерних пропозицій для первинної медичної допомоги та громадських служб охорони здоров’я створює власні набори унікальних проблем. Компанії або приватні особи, які подають тендери до CCG, трестів NHS та місцевих органів влади на тендери на первинну медичну допомогу, повинні мати на увазі наступні три основні поради щодо збільшення шансів на отримання контрактів.
Тендер на первинну медичну допомогу
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12020-10-22 14:16:00
Страница: 1